tag:blogger.com,1999:blog-3425573881249667044.post3393986708216606424..comments2023-06-10T12:59:30.452+02:00Comments on Fittanyuka: Gesztenyés CsókSzabóné Papp Emőkehttp://www.blogger.com/profile/07167522276788118404noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3425573881249667044.post-75325471817622045302010-12-31T22:04:59.477+01:002010-12-31T22:04:59.477+01:00Jó ötlet ezt a Napfényes receptet megdobni a szóda...Jó ötlet ezt a Napfényes receptet megdobni a szódabikarbónával. Én az eredetit készítettem (http://veravegakonyhaja.blogspot.com/2008/10/gesztenys-tallr-tegnap-az-ovis.html), lapos is lett, persze az biztos töményebb. Ki fogom próbálni így is! BUÉK!Verahttps://www.blogger.com/profile/11537699561301015739noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3425573881249667044.post-5784910773729746202010-12-16T21:36:58.877+01:002010-12-16T21:36:58.877+01:00Kedves Pilchard!
Ha úgyanúgy csináltad, akkor tén...Kedves Pilchard!<br /><br />Ha úgyanúgy csináltad, akkor tényleg nem értem! Én fagyasztott gesztenyepüréből csináltam, amit a hütőben hagytam kiengedni, jól gyúrható volt a tészta, szinte kemény!.?.Szabóné Papp Emőkehttps://www.blogger.com/profile/07167522276788118404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3425573881249667044.post-52139262523641655852010-12-15T22:15:53.091+01:002010-12-15T22:15:53.091+01:00Szia.
Mindent ugyanígy csináltam és szétfolyt az e...Szia.<br />Mindent ugyanígy csináltam és szétfolyt az egész.Szerinted miért?Pilchardhttps://www.blogger.com/profile/15265709571990757455noreply@blogger.com