tag:blogger.com,1999:blog-3425573881249667044.post4298401049779420149..comments2023-06-10T12:59:30.452+02:00Comments on Fittanyuka: Hétfő - Fitt lúgosító heti menüajánlatSzabóné Papp Emőkehttp://www.blogger.com/profile/07167522276788118404noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3425573881249667044.post-48771213908580372013-08-06T09:49:44.552+02:002013-08-06T09:49:44.552+02:00Várom a folytatást nekem nagyon sok jó tanácsot és...Várom a folytatást nekem nagyon sok jó tanácsot és segítsèget nyújt . KöszönömAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3425573881249667044.post-44712888310120991932010-06-15T10:02:48.542+02:002010-06-15T10:02:48.542+02:00Emi, tényleg jó ötlet, hogy így leírod a napi menü...Emi, tényleg jó ötlet, hogy így leírod a napi menüd. Sokaknak segítség lehet!<br />Igaz, pár dologgal nem értek teljesen egyet, de attól még jó a menüd. Például reggel főzés nélküli zabpelyhet képtelen lennék lenyomni a torkomon. Nekem ez nagyon nehéz étel. Híve vagyok a délelőtti gyümölcsözésnek, amivel az éjszakai méregtelenítést még tudja folytatni a szervezet. Nekem ez bevált.<br />Szénhidrátot, úgy tudom, délután 4 és 6 között érdemes fogyasztani, mert akkor szívódik fel a legjobban. Én akkor szoktam ilyen gabonás édességeket enni. Nekem ez is nagyon bejött így.<br />Furcsállom, hogy nasinak a zsíros magvakat részesíted előnyben, én maradok az aszalt gyümölcsöknél. Tudom, hogy a cukortartalma miatt ódzkodsz tőle, meg a többi gyümölcstől is, de ez természetes cukor, nincs ebben semmi rossz. Ha nem zsíros, olajos ételek mellé fogyasztjuk (gyümölcsöt, aszalt gyümölcsöt amúgy is magában érdemes enni), akkor gond nélkül felszívódik és nem lesz elraktározott zsír belőle.<br />Szerintem. De ez csak az én véleményem, tapasztalatom. És folytasd ezt a sorozatot nyugodtan, mert tényleg jó és kíváncsi vagyok a többi napodra is.Szamócahttps://www.blogger.com/profile/10843646695294567674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3425573881249667044.post-68919973986064947892010-06-14T23:48:10.192+02:002010-06-14T23:48:10.192+02:00Örülök, hogy tetszik, mert akkor lelkesen folytato...Örülök, hogy tetszik, mert akkor lelkesen folytatom:)Szabóné Papp Emőkehttps://www.blogger.com/profile/07167522276788118404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3425573881249667044.post-34425601942444742692010-06-14T23:42:43.882+02:002010-06-14T23:42:43.882+02:00nem csúsztak szét a padlizsánok, mert két oldalt ö...nem csúsztak szét a padlizsánok, mert két oldalt összetüztem őket hústűvel. ( hogy mire nem jók:)!)Természetesen óvatosan kell forgatni, meg azért picit macerásabb, mint ha csak simán sütném, de kivitelezhető, közepes nehézségű.Szabóné Papp Emőkehttps://www.blogger.com/profile/07167522276788118404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3425573881249667044.post-41920104847513965742010-06-14T21:55:57.580+02:002010-06-14T21:55:57.580+02:00Nagyon jó ötlet ez a heti menü, meg a töltött padl...Nagyon jó ötlet ez a heti menü, meg a töltött padlizsán is! Nem csúszik szét nagyon sütés közben?siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3425573881249667044.post-15516954527920215122010-06-14T19:21:27.335+02:002010-06-14T19:21:27.335+02:00De szuper!!!Nagyon jól néznek ki!!! A mákos zabpel...De szuper!!!Nagyon jól néznek ki!!! A mákos zabpelyhet ki is próbálom holnapJudithttps://www.blogger.com/profile/00137808234055060496noreply@blogger.com