Hozzávalók:
2-3 db kis padlizsán
só, bors
kb. 200g sárgaborsó liszt
1 kávéskanál vega mix
teljes kiörélsű panír morzsa
mandula forgács
pálma olaj vagy sima olaj a sütéshez
A padlizsánokat vékony szeletekre vágjuk, mindkét oldalukat sózzuk, borsózzuk és letakarva kevés időre a hütőbe tesszük, hogy a fölösleges levét kiengedje.
A sárgaborsó lisztet vízzel palacsinta tészta sűrűségűre keverem, kevés vega mixet szórok bele.
A padlizsán szeleteimet előszőr a sárgaborsó lisztes masszába mártom majd a morzsával összekevert mandula forgácsba.
A pálma olajat egy teflon edényben fel forrósítom és bele helyezzük a padlizsánokat, mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.
2-3 db kis padlizsán
só, bors
kb. 200g sárgaborsó liszt
1 kávéskanál vega mix
teljes kiörélsű panír morzsa
mandula forgács
pálma olaj vagy sima olaj a sütéshez
A padlizsánokat vékony szeletekre vágjuk, mindkét oldalukat sózzuk, borsózzuk és letakarva kevés időre a hütőbe tesszük, hogy a fölösleges levét kiengedje.
A sárgaborsó lisztet vízzel palacsinta tészta sűrűségűre keverem, kevés vega mixet szórok bele.
A padlizsán szeleteimet előszőr a sárgaborsó lisztes masszába mártom majd a morzsával összekevert mandula forgácsba.
A pálma olajat egy teflon edényben fel forrósítom és bele helyezzük a padlizsánokat, mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése