Fittanyuka

Fittanyuka
Lúgosító receptek: Tej,-Tojás,- Húsmentesen...Ami finom az mostmár egészséges is!

2011. október 23., vasárnap

Fittanyuka főzőtanfolyam 1. - Kezdjük az alapoknál


Nagyon jól sikerült az első Fittanyuka - Biocsemege főzőtanfolyam Szegeden.
Nagyon ügyesek voltak a lányok: nyitottak, szorgalmasak és elég éhesek ahhoz, hogy a végén
elfogyasszák az öt fogásos vacsorát.



Kezdjük az alapoknál: Mi is a Lúgosító életmód, melyek a fő szempontok a táplálkozásban?


...előkészületek az Édesburgonya  - krémleveshez


.. mi is következik??






..következett a köleses Mediterrán Töltött Padlizsán


...a várva várt desszert: Márvány kuglóf -  Mandula habbal


elkészültünk..





Vegyes Zöldsaláta: Madársaláta - ruccola - radiccio: mogyoró olajjal és alma balzsam ecettel.


..desszert: tej,-tojás, cukormentes és alacsony szénhidrát tartalmú..




Az első  főzőtanfolyam fő témája a köles, amely egy rendkívül értékes , lúgosító gabona,
más néven  " Arany gabona".
Ezért szinte mindegyik  fogásban szerepelt.

Íme a menü:




Mediterrán Töltött Padlizsán,

Vegyes Zöldsaláta: (ruccola, madársaláta, radiccio) - mogyoró olajos dresszing

Desszert: Mandulás - Csokoládé " márvány " kuglóf   - Mandula habbal


Még jelentkezhettek a következő kezdő csoport időpontjára: (2  szabadhely)!
2011.10.29. délután 14 órakor.


..még több fotó a főzőtanfolyamról a:  Fittanyuka - Lúgosító ételek / facebook