Fittanyuka

Fittanyuka
Lúgosító receptek: Tej,-Tojás,- Húsmentesen...Ami finom az mostmár egészséges is!

2010. január 5., kedd

Új design!!

Mint látjátok, megváltoztattam a fittanyuka arculatát:))
 Kíváncsi vagyok a véleményetekre, valami frisset, játékosat szerettem volna. A technika ördöge sokszor megtréfált, de végülis sikerült!
(apró változtatások lesznek még rajta.)
ÉS VAN EGY FANTASZTIKUS HÍREM ERRE AZ ÉVRE:))
Hamarosan indítok egy másik blogot: Fittanyuka Tippek címen ( természetesen szólok amikor elkészült)  , amelynek a témája, csupa csajos dolgok, ami minket nőket foglakoztat és azért az EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDHOZ kapcsolódik.
Mint pl: fogyás, különböző diéták, kúrák, mozgás formák, táplálékiegészítők stb.
Egy kikötésem van amihez ragaszkodom, hogy csakis olyan dolgokat fogok feltenni és veletek  együtt "kitárgyalni" ami kizárólag egészséges, nem valami féle divat hóbort!!


MIT SZÓLTOK HOZZÁ?


....ÉS MÉG EGY HÍR, aminek remélem örültök egy páran!!
Kapok folyamatosan személyes leveleket a lúgosító életmóddal , az átmeneti időszak kivitelezésével,  méregtelenítő kúrákkal, vegán táplálkozással  kapcsolatosan, ezért úgy határoztam, hogy ezeket a válaszokat, témákat összeírom egy hírlevél sorozatba, így tehát akit érdekel ez a témakör feltud íratkozni a HÍRLEVELEMRE:)
Természetesen összekapom magam és a recepteket is pótolom itt a gasztro blogomon :)


Szép napot nektek!

5 megjegyzés:

Szabóné Papp Emőke írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
mariam írta...

Tetszik az új design, jó ránézni, vidám! :-)
Marica

Szabóné Papp Emőke írta...

Köszönöm, még javítgatom, szépítgetem:)

siccike írta...

Szép lett, jók a színek!:-) Engem a szememnek túl nagy reklámok zavarnak kicsit a bejegyzések között, de ez csak az én személyes véleményem, biztosan megvan rá az okod, hogy feltetted.:-) Én lehet, hogy valamilyen semlegesebb helyre tenném őket, már ha lehet...

Szabóné Papp Emőke írta...

Köszönöm az észrevételt, sajnos a kép nélküli lehetőséget választottam függőleges sorban, mégis beteszi a képes nagy hírdetések, nemigazán értem, remélem mihamarabb rájövök!:)