A mai lé menüm:
Reggel egy Gyömbéres Citrus "koktéllal" indítottam, hogy a C vitamin adagom így is meglegyen:)
Méregtelenítő gyömbéres citrus koktél:
Hozzávalók:
1 db grapfuit
1 citrom1/2 lime
1 kávéskanál méz
kevés friss gyömbér
0.3 dl víz
A gyümölcsök levét kipréseljük és a mézzel, vízzel, gyömbérrel összeturmixoljuk!
Ezüst kolloidot és grapfuit mag kivonatotcsöpögtettem bele, mivel kitűnő természetes antibiotikum mindkettő és a bennünk lakozó gombák ellenszere!
Napközben zöld teát, zöldárpa füves vizet ittam.
Délben pedig Nyers Paradicsom leves volt a menü, ami tulajdonképpen gaspacho is lehetett volna:
Hozzávalók:
4 db paradicsom
2 cikk fokhagyma
1-2 szál friss zeller zöldje
0.5 dl víz
1/2 teáskanál tengeri só ( elhagyható)
1 evőkanál olíva olaj
A paradicsomot le héjjazzuk, a préselt fokhagymával, zellerzölddel , sóval vízzel összeturmixoljuk.
Szürőn átpaszírozzuk és hidegen sajtolt olívaolajjal meglocsolva fogyasztjuk.
Délután citromos vizet és menta teát ittam kevés mézzel.
A vízbe csepegtettem kolloid ásványokat. ( Kolloid ásványok előnye, hogy azonnal felszívódnak már a nyálon keresztűl és a kutatások szerint 98,9 %-ban, míg a nyomelem kapszuláknka jó ha a felét hasznosítja a szervezet!)
És az esti lé lélakomám:
Brokkolikrém leves
Hozzávalók :
1 kisebb fej brokkoli rózsáira szedve
2 szelet zeller
1/2 kávéskanál tengeri só ( elhagyható)
1 db hagyma
0.5 dl víz
késhegynyi örőlt szerecsendió
A brokkolit pároló edényben l kb. 5-6 percig pároljuk a zeller karikákkal.
A felaprított hagymát kevés olíva olajon megpároljuk.
A pároló vízzel és hagymával az éppenhogy megpuhult zöldségeket összeturmixoljuk. Szitán átpaszírozzuk és szerecsendióval fűszerezük.
Lefekvés előtt: 1 kis bögre szenna levél tea..