Hozzávalók: 2 fő részére
1 db mangó
250 ml kókusz krém
2 kávéskanál virágméz vagy agave szirup
2 db reszelt alma
1/2 kávéskanál örőlt fahéj
puffasztott virágmézes köles ( tetszés szerinti mennyiség)
kevés friss citromlé
pár szem datolya
bio kandírozott narancshéj
A mangót lehéjazzuk, a húsát leválasztjuk a magjától és feldaraboljuk, majd a mézzel és a kókusz krémmel krémesre turmixoljuk.
Az almát lereszeljük és meglocsoljuk a citrom levével, majd fűszerezzük a fahéjjal.
Egy üveg müzlistálban, vagy egy nagyobb üvegpohárban rétegezzük: először a reszelt almát, majd a puffasztott kölest és végén a tetejére öntjük a mangókrémet. Feldarabolt datolyával, kandírozott narancs héjjal díszítjük a tetejét és egy kevés fahéjjal szórjuk meg.