Mivel a csapat tulajdonképpen húsevő ezért én mindig készítek olyat amit én és a nagylányom is eszik és természetesen úgy, hogy mindenki megkostólhassa . Általában sikere van a vegán fogásoknak. Most is így volt, örömömre, mert a hús önmagában egyébként sem változatos és az ízét is csak a fűszereknek köszönheti.
Miután befejeztük a grillezést az eső is elállt, és ránk esteledett, de ez nem volt akadálya annak, hogy hajnalig beszélgessünk. Ráadásúl örömömre az ezotéria volt a téma:)
A Vegán grillparti menü a következő volt:
Vegán saslik szója virslivel, pritaminpaprikás tofuval és zöldségekkel
Mediterán zöldbab saláta
Csicseriborsó krém
Falafel
Nyári Zöldsaláta tökmagolajos dresszinggel
(A receptekkel hamarosan jövök!)
Íme képekben:
Itt még minden rendben, süt a nap:
Grillezés az eresz alatt:
A vegán saslik: