Nagyon jól sikerült az első Fittanyuka - Biocsemege főzőtanfolyam Szegeden.
Nagyon ügyesek voltak a lányok: nyitottak, szorgalmasak és elég éhesek ahhoz, hogy a végén
elfogyasszák az öt fogásos vacsorát.
Kezdjük az alapoknál: Mi is a Lúgosító életmód, melyek a fő szempontok a táplálkozásban?
...előkészületek az Édesburgonya - krémleveshez
.. mi is következik??
..következett a köleses Mediterrán Töltött Padlizsán
...a várva várt desszert: Márvány kuglóf - Mandula habbal
elkészültünk..
Vegyes Zöldsaláta: Madársaláta - ruccola - radiccio: mogyoró olajjal és alma balzsam ecettel.
..desszert: tej,-tojás, cukormentes és alacsony szénhidrát tartalmú..
Az első főzőtanfolyam fő témája a köles, amely egy rendkívül értékes , lúgosító gabona,
más néven " Arany gabona".
Ezért szinte mindegyik fogásban szerepelt.
Íme a menü:
Előétel: Szezám pástétom - Tahini
Főétel: Zöldséges Köles Pite
Mediterrán Töltött Padlizsán,
Vegyes Zöldsaláta: (ruccola, madársaláta, radiccio) - mogyoró olajos dresszing
Desszert: Mandulás - Csokoládé " márvány " kuglóf - Mandula habbal
Még jelentkezhettek a következő kezdő csoport időpontjára: (2 szabadhely)!
2011.10.29. délután 14 órakor.
..még több fotó a főzőtanfolyamról a: Fittanyuka - Lúgosító ételek / facebook
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése