Fittanyuka

Fittanyuka
Lúgosító receptek: Tej,-Tojás,- Húsmentesen...Ami finom az mostmár egészséges is!

2013. január 3., csütörtök

Fittanyuka közösségek 2013-ban



Néhány olyan praktikus lehetőségre szeretném felhívni a figyelmeteket amelyek segítségével  gyorsabban, vagy akár részletesebben olvashattok az egészséges életmód, -lúgosítás témában amelyet képviselek.

Csatlakoztatok már Fittanyukához a facebookon, ha még nem ajánlom tegyétek meg?!
 Igyekszem minél gyakrabban frissíteni ezt a gastro blogot, minél több új, egészséges recepttel a kedvetekbe járni, de valljuk be rohanó világunkban nehéz tartani az "iramot".
A közösségi oldalon pedig gyorsabb, interaktívabb az élet, gyorsabban megbeszélhetünk mindent.
És milyen posztokat szoktam megosztani a Fittanyuka közösséggel:
 - A recept előzetesben általában tesztelni szoktam mennyire lesz az adott recept a kedvetekre való, amikor megosztok egy receptet első kézből értesülhettek a gastro oldal frissítéséről,
 - a webcukrászda újdonságait, az elkészült finomságok fotóit, tulajdonságait is megosztom veletek, 
- a Fittanyuka programok időpontjairól, részleteiről is első kézből értesülhettek,
 - nem utolsó sorban pedig Fittanyuka tippek oldal életmód tippjeit is posztolom,
 - nyeremény játékokat pedig körülbelűl két havonta szervezünk amikor általában egészséges süti a nyeremény!

Milyen előnyei vannak a hírlevél feliratkozásnak:

Hírlevélben lehetőségem van arra, hogy bővebben kifejtsem az adott téma kört, legyen szó programfelhívásról, életmód tippekről, stb.
Legnagyobb sikert 2009 óta a Virtuális, Közös Méregtelenítő kúrák arattak, amikor ugyanis hírlevélben küldöm ki a tennivalókat, hozzávalókat ezt évente kétszer szoktuk megtartani.
Ez idén sem lesz másképp, a tavasz első napjaiban már erre készülünk!
 Erre mindig külön van felhívás, de aki feliratkozott ő februárban már kap erre vonatkozó leveleket. A friss feliratkozok pedig egy kilenc levélből álló sorozatot kapnak amelyek segítségével megismerhetik a "lúgosító" életmód alapjait és akár belevághatnak egy életmód reformálásba.

És szintén nem utolsó sorban ez az oldal,  ha a jobb oldali oldal sávban rendszeres olvasóvá (felíratkozás a webhelyre) váltok akkor emailben fogtok értesülni a frissítésekről, receptekről.

Bármelyik csatornát is választjátok köszönöm nektek továbbra is a bizalmat és szeretettel várlak "közösségeimben"!

Nincsenek megjegyzések: